VANATOAREA DE CARNE - JOCURI CU FETITELE POWERPUFF

VANATOAREA DE CARNE - JOCURI CU FETITELE POWERPUFF

Cele mai populare JOCURI CU FETITELE POWERPUFF

Descrierea jocului Vanatoarea de Carne:
Vanatoarea de Carne este un joc palpitant cu dinozauri care va va testa indemanarea si logica. In acest joc va trebui sa ajutati doi dinozauri sa isi adune mancarea pentru a supravietui. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificl si veti avea de trecut prin multe obstacole pentru a ajunge la finalul nivelului. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa controlati dinozaurul mic, iar cu tastele w, a, s si d trebuie sa controlati dinozaurul mare. Va trebui sa fiti atenti la obstacole si sa colaborati cu cei doi dinozauri deoarece numai impreuna pot ajunge cu bine la final. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa adunati cat mai multe puncte. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor da batai de cap.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru a controla dinozaurul mic si tastele w,a,s,d pentru a controla dinozaurul mare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vanatoarea de Carne acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri dino meet hunt, jocuri cu vanatoare, jocuri cu carne, jocuri cu obstacole, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17243 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vanatoarea de Carne, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dany a spus 04.03.2014

da ami place e super

david a spus 01.01.2014

super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info