BARBA LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

BARBA LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Barba lui Mos Craciun:
Barba lui Mos Craciun este un joc amuzant aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe Mos Craciun, cel ce aduce bucurie in sufletul copiilor cuminti in fiecare an in ziua de Craciun. In acest jkoc veti avea nevoie de multa indemanare si imaginatie. scopul jocului este sa ii aranjati barba mosului. Jocul iti permite sa iti dai frau liber imaginatiei deoarece vi putea face aproape orice cu barba mosuluii: sa o tai, sa o ondulezi, sa o intinzi si asa mai departe. Dupa ce ai terminat cu aranjatul barbii va trebui sa o vopsesti. dupa ce ai vopsit-o iti poti adauga diferite palarii si accesorii. Odata treaba terminata poti sa scoti poza pe calculatorul tau sau chiar la imprimanta. Da tot ce ai mai bun pentru a-i face lui Mos Craciun cea mai traznita barba.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barba lui Mos Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu barbi, jocuri cu coafuri, jocuri cu freze, jocuri cu frizuri, jocuri mos craciun frizuri trasnite, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 50719 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barba lui Mos Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

monica elena a spus 26.03.2014

este urat jocul

bogdana a spus 09.02.2014

e tare de totttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

iulia a spus 07.02.2014

mosule ce tanar esti . esti si gras si daruitor

catania a spus 18.01.2014

mosu secsi

bianca nicoleta a spus 11.01.2014

ce tare mosule ce tanar esti

bianca a spus 29.12.2013

mosule, ce tanar esti

marynela a spus 27.12.2013

ce tare e jocul

alexia a spus 23.12.2013

e urat

cristina a spus 21.12.2013

fain :-*:)

alexandra a spus 21.12.2013

se incarca cam greu!!!!!!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info