IMPARTE CADOURI CU MOSUL - JOCURI CU MOS CRACIUN

Publicitate

IMPARTE CADOURI CU MOSUL - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Publicitate

Descrierea jocului Imparte Cadouri cu Mosul:
Imparte Cadouri cu Mosul este un joc palpitant de indemanare aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa il ajutati pe mos sa imparta cadourile copiilor din intreaga lume inainte sa vina dimineata de Craciun. Scopul este sa adunati cat mai multe puncte deoarece ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa va deplsati prin teren si sa lasati cadourile la fiecare horn. Va trebui sa stati 5 secunde pe horn astfel incat mosul sa lase cadourile. In functie de cate cadouri lasati intr-un nivel veti primi punctajul corespunzator si ati puteaintra in topul jucatorilor daca va descurcati bine. Pe drum veti intalnii niste banuti pe care va sugerez sa ii adunati deoarece veti primi mai multe puncte. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul jucatorilor si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de aventura Imparte Cadouri cu Mosul.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Imparte Cadouri cu Mosul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cadouri, jocuri de impartit cadouri, jocuri de aventura cu mos craciun, jocuri sant nicollas, jocuri cu mos nicolae, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38674 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Imparte Cadouri cu Mosul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

codruta a spus 09.02.2014

e tare naspa

anita a spus 26.01.2014

eeeeeeeeeee stiu e tare

maia a spus 17.12.2013

scurt timpul dar jocul e tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info