MOTOCICLETE DE VITEZA 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

Publicitate

MOTOCICLETE DE VITEZA 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

Publicitate

Descrierea jocului Motociclete de Viteza 3D:
Actiunea jocurilor cu motociclete incepe odata ce tu esti pregatit sa concurezi la toate cursele 3D ale motoarelor de viteza pe care ti le recomandam in intrecerea ce tocmai a luat start. Ei bine, motivul oentru care dorim sa ajungi cat mai repede la finalul misiunilor pe care le ai este faptul ca tu alaturi de concurentii si oponentii echipelor care concureaza in noul joc va trebui sa ajungeti cat mai departe in misiunea ce tocmai a inceput. Mai intai poti sa dai o tura de incalzire pe traseul ce il vei avea de parcurs cu o viteza deosebit de mare alaturi de motocicleta pe care ti-o alegi. Poti sa dai drumul si la nos sau la nitro odata ce motorul este indeajuns de tunat si modificat astfel incat sa se incadreze in acea clasa a motoarelor.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine fiecare motor pe care il ai in noul joc de copii oferit de Jocuri-Friv.ro tuturor copiilor in format tridimensional.

Cuvinte cheie: jocuri 3d, jocuri 3d 2014, jocuri unity, jocuri unity 3d, jocuri cu motociclete rapide, jocuri cu motociclete puternice, jocuri cu motociclete super sport, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motociclete 2014, jocuri cu motociclete de teren, jocuri cu motociclete motocross, jocuri cu motociclete frumoase, jocuri cu motociclete de curse, jocuri cu motociclete intreceri, jocuri cu motociclete prin noroi, jocuri cu motociclete unity, jocuri unity, jocuri cu motociclete pentru copii, jocuri cu motociclete sport, jocuri cu motociclete de viteza, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu motociclete pc, jocuri cu motoare, jocuri cu motorete, jocuri cu curse, jocuri curse, jocuri cu intreceri, jocuri pentru baieti,

Jucat de: 22601 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motociclete de Viteza 3D, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

budacan a spus 07.12.2013

naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info