jocuri-friv.ro

MOTOCICLETE DE VITEZA 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

Publicitate

Masina Extraterestrilor 3DPou AdventuresMaestrul Strop de Memorie Baga Portocala in CosNimereste SagetileLiv si Maddie Diferente

Publicitate

MOTOCICLETE DE VITEZA 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Motociclete de Viteza 3D:
Actiunea jocurilor cu motociclete incepe odata ce tu esti pregatit sa concurezi la toate cursele 3D ale motoarelor de viteza pe care ti le recomandam in intrecerea ce tocmai a luat start. Ei bine, motivul oentru care dorim sa ajungi cat mai repede la finalul misiunilor pe care le ai este faptul ca tu alaturi de concurentii si oponentii echipelor care concureaza in noul joc va trebui sa ajungeti cat mai departe in misiunea ce tocmai a inceput. Mai intai poti sa dai o tura de incalzire pe traseul ce il vei avea de parcurs cu o viteza deosebit de mare alaturi de motocicleta pe care ti-o alegi. Poti sa dai drumul si la nos sau la nitro odata ce motorul este indeajuns de tunat si modificat astfel incat sa se incadreze in acea clasa a motoarelor.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine fiecare motor pe care il ai in noul joc de copii oferit de Jocuri-Friv.ro tuturor copiilor in format tridimensional.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motociclete de Viteza 3D, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

budacan a spus 07.12.2013

naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info