MOTOCICLETE DE CASCADORII 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

MOTOCICLETE DE CASCADORII 3D - JOCURI CU MOTOCICLETE

Cele mai populare JOCURI CU MOTOCICLETE

Descrierea jocului Motociclete de Cascadorii 3D:
Motociclistii cascadori care practica aceste cascadorii in jocuri cu motociclete 3D sunt expert, piloti profesionisti, motiv pentru care te invitam sa iti pui toata increderea in ei si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa creezi cat mai mult spectacol, sa faci tot felul de cascadorii de neuitat pentru telespectatorii si spectatorii care te privesc si dese ori de aclama nemaivazand astfel de gesturi facute pana acum de alti oameni. In momentul in care vine spre tine un damb, o ridicatura sau un munte tu va trebui sa accelerezi cat mai tare astfel incat sa iti iei avant si sa sari peste el cu mare viteza demonstrandu-ne tuturor ca esti un pilot deosebit si potrivit pentru astfel de curse.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine aceste motoare de mare viteza pe care le ai in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Motociclete de Cascadorii 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cascadori, jocuri 2014, jocuri la spectacol, jocuri cu spectacol, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motociclete 2014, jocuri cu motociclete de teren, jocuri cu motociclete motocross, jocuri cu motociclete frumoase, jocuri cu motociclete de curse, jocuri cu motociclete intreceri, jocuri cu motociclete prin noroi, jocuri cu motociclete unity, jocuri unity, jocuri cu motociclete pentru copii, jocuri cu motociclete sport, jocuri cu motociclete de viteza, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu motociclete pc, jocuri 3d, jocuri cu motoare, jocuri cu motorete, jocuri miniclip,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33566 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motociclete de Cascadorii 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vasilica a spus 09.02.2014

e cel mai tare joc

adi a spus 09.02.2014

naspa

raul a spus 04.02.2014

este fain si imai place

GUTA a spus 03.12.2013

frumos

florin_radescu@yahoo a spus 19.10.2013

nivelul ala care trebue sa sari pe niste lemne este praf cu alte cuvinte jalnic.dar imi place jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info