DORA - CASA DE PAPUSI - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Publicitate

DORA - CASA DE PAPUSI - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Publicitate

Descrierea jocului Dora - Casa de Papusi:
Dora - Casa de Papusi este un joc special pentru fete, pentru pasionatele de jucarii dar si pentru fanele celei mai dragute fetite de la Disney Junior. In acest joc va trebui sa decorati casuta de jucarii a Dorei. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa aranjati toate elementele casutei lui Dora. In partea stanga veti avea butonul hint pe care daca apasati va va aparea pentru cateva secudne modelul perfect cum sa aranjati casuta. u este obligatoriu sa va luati dupa acel model, puteti aranja cum doriti dar acela este pentru a va da un mic indiciu. In partea dreapta veti avea toate elementele pe care le veti putea folosi in decorarea casei. Folosind mouse-ul va trebui sa le aranjati unde doriti in casa Dorei.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora - Casa de Papusi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu casute, jocuri cu case de papusi, jocuri de decorat, jocuri cu mobila, jocuri cu jucarii, jocuri dora doll house decor, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu dora de indemanare, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego de aventura, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu dora si diego pentru copii, jocuri frumoase cu dora si diego,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 48488 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora - Casa de Papusi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mariaR. a spus 25.06.2015

foarte nasol numi place

yyugkjh a spus 25.03.2014

naspa

Andra a spus 24.03.2014

Naspa!! Nu-mi place JOCU

liliana a spus 24.02.2014

naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

andra a spus 31.01.2014

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

matei nadia a spus 20.01.2014

idiot joc ,prost ,tampit

amalia a spus 17.01.2014

e nasol de tot jocullllllllllllll

teo a spus 13.01.2014

naspa prost jocccccccccccccccccccccccccccccccc

mimi a spus 19.12.2013

ce pfff

diana a spus 11.12.2013

jocul e aiuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ana -maria vasile a spus 14.11.2013

naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info