CURSE CU ATV 3D - JOCURI CU ATV

CURSE CU ATV 3D - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Curse cu Atv 3D:
Atv-urile din jocuri cu atv 3D sunt unele dintre cele mai puternice si mai rapide atvuri de curse pe care de data aceasta va trebui sa le folosesti in misiunile pe care le ai astfel incat sa reusesti sa treci cu bine de toate misiunile jocurilor si de ce nu sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus, experienta si sa devi un adevarat profesionist in tot ceea ce inseamna noroi, parteneri neloiali din curse precum si multe accidente pe care nu ai cum sa le eviti decat daca nu participi. Poti sa acumulezi si diferite puncte bonus pe care sa le foloseste sa-ti cumperi nos, nitro si de ce nu anumite capcane pentru partenerii pe care ii ai ce vor sa triseze in misiunile rapide cu atv.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa controlezi cat mai bine atv-ul pe care l-ai cumparat de la showroom, iar de la SPACE sa dai drumul la bombe, sa impusti alaturi de armele pe care le ai si in acest fel sa treci de toate misiunile jocurilor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Atv 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv de curse, jocuri cu atv de intrecere, jocuri cu atv noi, jocuri cu atv puternice, jocuri cu atv in noroi, jocuri cu atv cu nitro, jocuri cu atv si motociclete, jocuri cu atv pe munte, jocuri 3d, jocuri cu curse, jocuri de curse, jocuri curse,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20155 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Atv 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

leo a spus 07.09.2016

cefaci

adi a spus 23.05.2015

e tare

dragos a spus 24.06.2014

e frumos

FLIRIN a spus 20.02.2014

NI CI LA MI NE NU SE IN CA RCA

vlad a spus 02.02.2014

dece nu se incarca

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info