VESTUL SALBATIC 3D - JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate

VESTUL SALBATIC 3D - JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate

Descrierea jocului Vestul Salbatic 3D:
Impuscaturile din vestul salbatic din noile jocuri cu impuscaturi sunt unele dintre cele mai tari jocuri de actiune ale cowboy-ilor alaturi de care va trebui sa iti bati capul astfel incat sa ajungi cat mai departe in toate misiunile pe care le ai, sa depasesti toate activitatile de mare valoare si in acest fel sa ajungi sa castigi cat mai multe puncte de valoare ce te vor ajuta in fruntea clasamentului din salbaticul vest plin de puscatori de acest gen. Cu mare grija si bagare de seama va trebui sa te uiti bine dupa oamenii pe care va trebui sa ii impusti si sa mergi cu repezeala spre ei astfel incat sa ii ajungi si sa ii omori.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi cat mai bine noul joc de copii 3D din vestul salbatic.

Cuvinte cheie: jocuri cu vestul salbatic, jocuri cu vestul salbatic 3d, jocuri cu vestul salbatic dueluri, jocuri dueluri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi in vestul salbatic, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu impuscaturi cowboy, jocuri cu cowboy, jocuri cu cowboy 3d, jocuri cu cowboy cu cai, jocuri cu cowboy si indieni, jocuri impuscaturi cu cowboy, jocuri cu cowboy si pistoale, jocuri cu pistoale, jocuri cu pistolari, jocuri cu pusti, jocuri 3d, jocuri cu impuscaturi 2014,

Jucat de: 27270 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vestul Salbatic 3D, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

silviu a spus 31.10.2013

super jocul ....

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info