MOTOCICLETE DE TEREN - JOCURI CU MOTOCICLETE

MOTOCICLETE DE TEREN - JOCURI CU MOTOCICLETE

Cele mai populare JOCURI CU MOTOCICLETE

Descrierea jocului Motociclete de Teren:
In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge cu bine la finalul fiecarui nivel cu o motocicleta de teren. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avasati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor da batai de cap. Acest joc se joaca numai cu sagetile cu ajutorul caruia trebuie sa conduceti motocicleta de teren. Aveti grija la drum deoarece este foarte accidentat si o singura greseala va poate costa viata. Daca va rasturnati cu motocicleta veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati veti intalnii noi trasee mai dificile. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetil
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Motociclete de Teren acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri curse cu motociclete, jocuri cu motociclete de teren, jocuri dirt bike masters, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 2013, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu motorete, jocuri cu motorete 2013, jocuri cu motorete de curse, jocuri cu motorete noi, jocuri cu motoare, jocuri cu motoare 3d, jocuri cu motoare de curse, jocuri cu motoare 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 35057 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motociclete de Teren, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

abel a spus 01.06.2014

e tare am trecut toate nivelurille si a fost usor leam terminat repid sunt baiat de nota 10

pavel a spus 21.02.2014

e tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info