BARCI DE SALVARE - JOCURI CU BARCI

Publicitate

BARCI DE SALVARE - JOCURI CU BARCI

Cele mai populare JOCURI CU BARCI

Publicitate

Descrierea jocului Barci de Salvare:
Un super joc cu barcile de salvare in care va trebui sa dai tot ceea ce ai in tine astfel incat sa savlezi animalele de pe vas la cel ca si Arca lui Noe care a reusit sa salveze toate animalele una cate una si nu le-a lasat sa se scufunde. Mare grija la barca pe care o conduci, incearca sa nu o aglomerezi prea tare deoarece animalele pe care le vei duce nu sunt atat de usoare pe cat crezi si s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine deoarce barca s-ar putea sa se sparga si sa se scufunde in apa. Gaseste solutiile necesare salvarii animalelor de par Arca lui Noe intr-un timp cat mai scurt astfel incat sa devi salvamarul ideal si sa reusesti sa iti duci misiunile la bun sfarist reusind sa salvezi animalele din ocean care plutesc pe mare cu un vas nu prea in siguranta. Dupa ce ai incarcat barca cu animale va trebui sa incepi misiunea de salvare si anume sa transporti animalele pe insula cea vesele acolo unde sunt adapostite si salvate de toate celelalte animale. Deoarece barca pe care o conduci nu are volant va trebui sa te limitezi la manevrele de salvare incercand sa vaslesti la fel ca pe o barca cu vasle obisnuita.

Instructiuni: cu mouse-ul sau sagetile va trebui sa transporti animalele incarcate in barca ajungand astfel la finalul misiunilor de salvamar marin.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barci de Salvare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu barci de salvare, jocuri cu barci cu vasle, jocuri cu barci si animale, jocuri cu barca cu animale, jocuri cu barci de transport, jocuri cu barci de marfa, jocuri cu barci pe apa, jocuri cu barci fara motor, jocuri cu barci in ocean, jocuri cu barci pe mare, jocuri cu arca lui noe, jocuri cu animale, jocuri cu animale de salvat, jocuri cu animale pe vas, jocuri salveaza animalele, jocuri cu eroi, jocuri cu salvatori, sport,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49742 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barci de Salvare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

emili a spus 11.02.2014

e chear misto....

adi a spus 02.02.2014

Ă frumos sa spunem .

cosmin a spus 12.12.2013

urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info