CAMPIONII ATV - JOCURI CU ATV

CAMPIONII ATV - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Campionii Atv:
Campionii Atv este cel mai nou joc aparut in categoria atvurilor, numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel. Obiectivul consta in locul pe care trebuie sa il obtineti la cursa pentru a trece la nivelul urmator. Daca nu reusiti sa iesiti pe acel loc veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa conduceti atvurile si sa incercati sa adunati cat mai multe monede de pe drum. Pe langa monede vor fi si niste bonusuri care va vor ajuta in cursa: nitro, bombe sau ulei. Cu ajutorul tastei space puteti activa aceste lucruri care va vor da un avantaj in fata adversarilor.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si space pentru miscare speciala
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Campionii Atv acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri atv champions, jocuri curse, jocuri curse cu atv, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17759 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Campionii Atv, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

leo a spus 23.03.2014

nu e tare

madalina a spus 11.02.2014

e cam plictisitor !

alexandru a spus 07.02.2014

merge greu

andrada a spus 06.02.2014

nu se incarca

rihart a spus 25.01.2014

nu se incarca

rihart a spus 25.01.2014

nu se incarca

cvlaudiu a spus 02.01.2014

frumos joa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info