CAMIONUL DIN DESERT - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul din Desert:
Camionul din Desert este un joc palpitant care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa ajungeti la finalul fiecarui nivle cu cel putin 40 la suta din marfa cu care ati inceput. Desi pare usor nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de noi obstacole care va vor da batai de cap. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa conduceti camionul prin desert. Aveti grija la obstacole deoarece daca intrati in ele veti pierde si o viata si va trebui sa incepeti nivleul de la inceput. De asemenea va trebui sa reincepeti nivelul daca nu ajungeti la linia de sosire cu marfa suficienta. Daca va pierde toate cele 3 vieti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul din Desert acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de marfa, jocuri cu camioane in desert, jocuri de transportat, jocuri cu marfa, jocuri transporta marfa, jocuri truck express, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15715 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul din Desert, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Roxy a spus 16.04.2014

Nu se încarcă:)

amy a spus 04.04.2014

foarte tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info