CAMIONUL DE ARMATA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Armata:
Camionul de Armata este noul joc din categoria camioanelor care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel la volanul camionului de armata si sa adunati cat mai multe puncte. Ca sa adunati multe puncte va trebui sa duceti cat mai multa marfa la depozit si sa scoateti un timp cat mai bun. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de greu si va trebui sa fiti foarte atenti la durm fiind foarte accidentat. Acest joc se joaca numai cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor da batai de cap. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Aveti grija la drum deoarece etse plin de denivelari va rasturnati veti pierde si va trebui sa reincepeti jocul.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Armata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu armata, jocuri cu camioane de armata, jocuri cu camioane militare, jocuri army transport, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11732 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Armata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

jk a spus 29.12.2013

jg,kj,ljkl

pantiru marian a spus 27.12.2013

fain 27.12.203

alex a spus 12.11.2013

e urat bunti bunti

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info