CURSA UMANGOZAURULUI - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

CURSA UMANGOZAURULUI - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Cursa Umangozaurului:
Cursa Umangozaurului este cel mai nou joc aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe unul din cei mai puternici extraterestrii a lui Ben 10 Omniverse, si anume Umangozaurul. Scopul acestui joc este sa il ajutati pe Umangozaur sa ajunga cat mai departe si sa adunati cat mai multe puncte. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Ben 10 Omniverse. Ca sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori va trebui sa avansati cat mai mult si sa distrugeti cat mai multi inamici intrand in ei. Aveti grija la drum deoarece este plin de prapastii si daca nu reusiti sa sariti peste ele veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Cu ajutorul tastei space va trebui sa sariti cu Umangozaurul.

Instructiuni: Folositi tasta space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Umangozaurului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu umangozaurul, jocuri humangosaur run, jocuri curse, jocuri cu alergari, jocuri cu obstacole, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 105540 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Umangozaurului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

casian este boss a spus 04.06.2016

nu va lasati dusi de val eu am 9 ani si defapt ma cheama fildan casian emanuel imi place jocuri friv mult si imi place si ben 10 nu e chiar atat de bun cum pare

daniel a spus 30.12.2013

este super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info