CONFRUNTAREA CAMIOANELOR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Confruntarea Camioanelor:
Confruntarea Camioanelor este noul joc din aceasta categorie care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de spirit de observatie. Scopul jocului este sa va invingeti adversarii si sa adunati cat mai multe puncte. Ca sa va invingeti adversarii va trebui sa ii trageti dincolo de linia alba. Ca sa faceti acest lucru va trebui sa apasati cat mai repede in mod repetat pe tasta a. Cu fiecare adversar veti avea 3 lupte si va trebui sa castigati 2 ca sa treceti la nivelul urmator. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de adversari tot mai puternici si va fi tot mai dificil sa ii invingeti. Dati tot ce aveti mai bun pentru a deveni cel mai bun luptator cu camioane si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi tasta a
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Confruntarea Camioanelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lupte, jocuri cu confruntari, jocuri cu tiruri, jocuri cu batalii, jocuri trucks of war, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu camioane in 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32767 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Confruntarea Camioanelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hhgffc a spus 12.03.2014

ba tu esti nebun la cap

SDFDSFSF a spus 14.02.2014

SFDSFDSDFDS

ALEX a spus 12.02.2014

O TAMPENIE

Stefan a spus 26.12.2013

mie imi merge e foarte tare eu zic ca acest joc e foarte bun am jucat jocul asta de multe ori si nu am pierdut deloc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info