DRAGON BALL 3 - JOCURI CU DRAGON BALL

DRAGON BALL 3 - JOCURI CU DRAGON BALL

Cele mai populare JOCURI CU DRAGON BALL

Descrierea jocului Dragon Ball 3:
Dragon Ball 3 este un joc palpitant aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate. Scopul jocului este sa avansati cat mai mult si sa adunati cat mai multe puncte. Cu ajutorul tastelor w, a, s si d va trebui sa va deplasati si sa va feriti de atacurile inamicilor iar cu tasta l va trebui sa luptati. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru. Ca sa adunati puncte va trebui sa avansati cat mai mult si sa distrugeti cat mai multi inamici. Daca veti avea multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati veti da de tot mai multi inamici. Aveti grija la gloantele acestora deoarece daca va lovesc veti pierde din viata. Daca vi se termina viata veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dragon Ball 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu nave, jocuri cu impuscaturi, jocuri dragon ball 3, jocuri cu dragon ball noi, jocuri cu dragon ball z, jocuri cu dragon ball online, jocuri cu dragon ball online, jocuri cu dragon ball z 3, jocuri cu dragon ball z 3d, jocuri cu dragon ball gt, jocuri cu dragon ball z 2.1, jocuri cu dragon ball,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3830 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dragon Ball 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dragon Ball 3!

Made by www.firstpixel.info