INTRECERI CU SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

INTRECERI CU SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Intreceri cu Spiderman:
Intreceri cu Spiderman este un joc palpitant de curse care va va testa indemanarea si agilitate. Acest joc a aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro, in categoria omului Paianjen. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga toate cursele de motociclete. Pentru icneput va trebui sa va alegeti personajul alaturi de care veti participa la curse. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa conduceti motocicleta si sa va depasiti adversarul. Daca adversarul ajunge inaintea ta la linia de sosire vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. Daca tu iesi pe locul intai vei trece la nivelul urmator unde te asteapta noi provocari interesante si adversari mai puternici. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Intreceri cu Spiderman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu curse, jocuri cu motociclete, jocuri spidy racer, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71305 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Intreceri cu Spiderman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

tony stark a spus 28.03.2014

nu imi place motocicleta,imi place motocicleta lui dark spider man dar in rest...........E COOL!!!!!!!

adrian a spus 28.01.2014

super jocul

Robert 2 a spus 17.11.2013

SUPER JOC !!

Robert2 a spus 17.11.2013

Super joc !!! Foarte frumos !!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info