BATMAN SPARGE CARAMIZI - JOCURI CU BATMAN

BATMAN SPARGE CARAMIZI - JOCURI CU BATMAN

Cele mai populare JOCURI CU BATMAN

Descrierea jocului Batman Sparge Caramizi:
Batman Sparge Caramizi este un joc de indemanare foarte palpitant care va va testa agilitatea si spiritul de observatie. In acest joc va trebui sa il ajuttai pe Batman sa isi indeplineasca obiectivul din fiecare nivel: va trebui sa spargeti un anumit numar de caramizi folosindu-va de un numar limitat de lovituri. Daca nu reusiti sa spargeti caramizile necesare cu acel numar de lovituri veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca reusiti veti trece la nivelul urmator unde va asteapta noi provocari alaturi de eroul nostru. Acest joc se joaca numai cu tasta space cu ajutorul caruia trebuie sa opriti bara de putere cand este cat mai aproape de 100. Aveti grija deoarece bara se va misca tot mai repede si daca ramane pe un numar mic nu veti sparge nici macar o singura caramida. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi tasta space
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Batman Sparge Caramizi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu caramizi, jocuri cu lovituri, jocuri de spart caramizi, jocuri batmans power strike, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman online, jocuri cu batman 2013, jocuri cu batman si spiderman, jocuri cu batman 3, jocuri cu batman pentru copii, jocuri cu batman si carabusul albastru, jocuri cu batman de costumat, jocuri cu batman 3d, jocuri cu batman creator,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 12851 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Batman Sparge Caramizi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Batman Sparge Caramizi!

Made by www.firstpixel.info