MOS CRACIUN LA DENTIST - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN LA DENTIST - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun la Dentist:
Mos Craciun la Dentist este unul din cele mai noi jocuri din categoria mosului care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mos Craciun sa scape de problemele dentare. Inainte sa porneasca in jurul lumii cu cadouri mosul trebuie sa isi rezolve toate problemele si tu va trebui sa il ajuti. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa folosesti fiecare ustensila pentru a-i face mosului o dantura perfecta. Cand dai click pe o ustensila iti va aparea in partea de sus a ecranului modul in care se foloseste deci nu iti fa griji daca nu stii. In partea de jos a ecranului veti avea fiecare ustensila de care aveti nevoie la dentist.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun la Dentist acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dentisti, jocuri cu mos craciun la dentist, jocuri cu dinti, jocuri la dentist, jocuri santa claus at dentist, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9433 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun la Dentist, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

crihan a spus 28.12.2014

ha ha

gaby a spus 01.12.2014

este tare

y a spus 08.01.2014

jos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info