CURSA BICICLETELOR - JOCURI CU BICICLETE

CURSA BICICLETELOR - JOCURI CU BICICLETE

Cele mai populare JOCURI CU BICICLETE

Descrierea jocului Cursa Bicicletelor:
In acest joc veti participa la mai multe curse de biciclete si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga. Acesta este cel mai nou joc din categoria bicicletelor aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Inainte sa incepeti cursa va trebui sa pariati o anumita suma de bani. Daca iesiti pe locul intai veti castiga de 4 ori mai mult suma pariata. Daca iesiti pe locul 2 sau 3 veti primi mai putini bani iar daca iesiti pe ultimul loc nu veti castiga nimic. Cu abnii castigati va veti putea imbunatatii bicicleta facand-o mai puternica si mai rapida. Dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga cursele si pentru a avea cea mai bun bicicleta si acordatii-ne un like daca v-a placut noul nostru joc aparut in categoria bicicletelor.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si x pentru nitro
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Bicicletelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri bicycle drag 3, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu biciclete bmx, jocuri cu biciclete 3d, jocuri cu biciclete gratis, jocuri cu biciclete gratuite, jocuri cu biciclete de curse, jocuri cu biciclete in doi, jocuri cu biciclete tari, jocuri cu biciclete frumoase, jocuri cu biciclete cool, jocuri cu biciclete noi, jocuri cu biciclete 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6360 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Bicicletelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sorin a spus 01.03.2014

se incarca foarte greu al dau in cur

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info