SPIDERMAN SALVEAZA ORASUL - JOCURI CU SPIDERMAN

SPIDERMAN SALVEAZA ORASUL - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Spiderman Salveaza Orasul:
Spiderman Salveaza Orasul este unul din cele mai noi jocuri de actiune aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de precizie. Scopul jocului este sa distrugeti cat mai mult inamici inainte sa ramaneti fara viata. daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti aceasta performanta aveti nevoie de multa indemanare si rpecizie. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa puneti tinta si sa trageti in inamici. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Spiderman. Daca sunteti loviti de inamici veti pierde din viata. Daca vi se termina viata veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman Salveaza Orasul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu impuscaturi, jocuri cu raufacatori, jocuri cu salvari, jocuri de actiune, jocuri spiderman save the town 2, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 134907 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman Salveaza Orasul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marius a spus 16.03.2014

frumos jocul

Alinhulaluiboldi a spus 02.03.2014

Ce greu se incarca sa fiu eu de nuu :)) :) .... sa nu va jucati cei care au facut jocul acesta sunt niste prosti mari , .. cei ,mai prosti din lumea asta intreaga

mario a spus 28.02.2014

ati creste barba si mori pama se ancarca

antonio a spus 31.01.2014

;erge asa de greu incat mia crescut barba

criscalyn a spus 23.12.2013

greu dar frumos jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info