SPONGEBOB SI MELCUL - JOCURI CU SPONGEBOB

Publicitate

SPONGEBOB SI MELCUL - JOCURI CU SPONGEBOB

Cele mai populare JOCURI CU SPONGEBOB

Publicitate

Descrierea jocului Spongebob si Melcul:
Spongebob si Melcul este un joc palpitant aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte si pentru a-l ajuta pe prieteul lui Spongebob sa ajunga cu bine acasa. Va trebui sa loviti cu o minge inamicii melcului astfel incat sa aflati de la ei informatii. Pe langa inamici pe ecran vor fi si niste bule pe care va sugerez sa le loviti deoarece veti primi mai multe puncte. Daca adunati multe puncte ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa loviti inamicii si bulele de aer. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu Spongebob. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da batai de cap. La inceputul jocului va trebui sa va alegeti dificultatea.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spongebob si Melcul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu melci, jocuri cu mingi, jocuri spongebob trail of the snail, jocuri cu spongebob, jocuri cu spongebob noi, jocuri cu spongebob gratis, jocuri cu spongebob online, jocuri cu spongebob 3d, jocuri cu spongebob si patrick, jocuri cu spongebob super brawl, jocuri cu spongebob lupte, jocuri cu spongebob in doi, jocuri cu spongebob in 2 jucatori, jocuri spongebob la carnaval,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26072 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spongebob si Melcul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spongebob si Melcul!

Made by www.firstpixel.info