CAMIONUL SPATIAL - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul Spatial:
Camionul Spatial este noul joc din categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea. Scopul jocului este sa duceti un anumit numar de produse pana la linia de sosire. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul etse destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da batai de cap. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa te deplasezi prin teren si sa duci cu bine produsele la linia de sosire. DAca ai nevoie de mai multa viteza va veti putea folosi de nitro apasand pe tasta space. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu camioane in spatiu.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasar esi sapce pentru nitro
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul Spatial acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri space truck, jocuri cu marfa, jocuri de transportat, jocuri cu soferi, jocuri cu camioane spatiale, jocuri cu camioane cu nitro, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26458 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul Spatial, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dani a spus 08.02.2014

ce naspa e jocu

iuliana a spus 04.02.2014

fratee eram aproape

Andra a spus 11.01.2014

sunt de acord cu Robert

paul a spus 10.01.2014

nu se incarca

Stefania a spus 04.01.2014

nu se mai inarca!

andrei a spus 19.12.2013

se incarca prea incet.

nancy a spus 30.11.2013

se incarca usor

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info