TRANSFORMERS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

TRANSFORMERS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Descrierea jocului Transformers Prime in Actiune:
Transformers Prime in Actiune este un joc palpitant in care trebuie sa-l ajutati pe Optimus Prime sa salveze lumea de atacul extraterestrilor. Aveti mare grija deoarece extraterestrii ataca din toate partile si sunt foarte rapizi si puternici. Daca sunteti lovit de un adversar veti pierde o viata. Daca va pierdeti toate cele 3 vieti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. De aceea trebuie sa fiti atenti si sa va distrugeti primii adversarii, sau sa le ocoliti proiectilele. Aveti si cateva rachete pe care va sugerez sa le folositi impotriva extraterestrilor mai mari. Pe drum veti intalnii si niste stelute pe care va sugerez sa le adunati deaorece va vor da mai multe puncte. Veti primi puncte si la fiecare adversar distrus. Pe langa adversarii, pe drum vor fi si asteroizi pe care trebuie sa-i ocoliti, deoarece daca intrati in ei veti pierde o viata. Dati tot ce aveti mai bun pentru a-l ajuta pe Optimus Prime in misiune.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si b,n pentru a trage

Cuvinte cheie: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers prime in actiune, jocuri cu optimus prime, jocuri de actiune cu optimus prime, jocuri de actiune cu transformers, cartoon, jocuri de actiune, jocuri cu robot, roboti, transformers, de actiune, robot, rachete,

Jucat de: 28271 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transformers Prime in Actiune, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

jmecher a spus 15.02.2014

tare

stinga a spus 29.07.2013

super jocu!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info