TRANSFORMERS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

TRANSFORMERS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

Cele mai populare JOCURI CU TRANSFORMERS

Descrierea jocului Transformers Prime in Actiune:
Transformers Prime in Actiune este un joc palpitant in care trebuie sa-l ajutati pe Optimus Prime sa salveze lumea de atacul extraterestrilor. Aveti mare grija deoarece extraterestrii ataca din toate partile si sunt foarte rapizi si puternici. Daca sunteti lovit de un adversar veti pierde o viata. Daca va pierdeti toate cele 3 vieti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. De aceea trebuie sa fiti atenti si sa va distrugeti primii adversarii, sau sa le ocoliti proiectilele. Aveti si cateva rachete pe care va sugerez sa le folositi impotriva extraterestrilor mai mari. Pe drum veti intalnii si niste stelute pe care va sugerez sa le adunati deaorece va vor da mai multe puncte. Veti primi puncte si la fiecare adversar distrus. Pe langa adversarii, pe drum vor fi si asteroizi pe care trebuie sa-i ocoliti, deoarece daca intrati in ei veti pierde o viata. Dati tot ce aveti mai bun pentru a-l ajuta pe Optimus Prime in misiune.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si b,n pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transformers Prime in Actiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers prime in actiune, jocuri cu optimus prime, jocuri de actiune cu optimus prime, jocuri de actiune cu transformers, cartoon, jocuri de actiune, jocuri cu robot, roboti, transformers, de actiune, robot, rachete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 30021 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transformers Prime in Actiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

jmecher a spus 15.02.2014

tare

stinga a spus 29.07.2013

super jocu!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info