POLITIA RUTIERA - JOCURI CU POLITISTI

POLITIA RUTIERA - JOCURI CU POLITISTI

Cele mai populare JOCURI CU POLITISTI

Descrierea jocului Politia Rutiera:
Politia Rutiera este una dintre cele mai cunoscute sectii de politie pe care o avem inclisiv in Romania, alaturi de care va trebui sa inveti sa conduci corect si in toate regulile rutiere astfel incat sa treci de toate nivelele de dificultate si in acest fel sa castigi din ce in ce mai multe probe noi. Pentru a reusi sa castigi toate misiunile pe care le ai alaturi de masinile pe care le conduci, va trebui sa respecti toate regulile corespunzatoare pentru a circula corect p soselele precum si autostrazile unde circuli cu masina pe care o conduci. Jocul iti va oferi mai multe masini pe care sa le conduci, iar tu in functie de modelul precum si culoarea pe care o preferi vei putea alege toate aceste masini. Poti de asemenea sa conduci masinile sportive in circuit inchis si anume in parcuri special amenajate pentru a castiga din ce in ce mai multe acitivitati si misiuni alaturi de Politia Rutiera.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci masinile pe care le ai si in acelasi timp sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate in noul joc rutier.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Politia Rutiera acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu politia rutiera, jocuri cu militia rutiera, jocuri cu politisti de la rutiera, jocuri cu politie pe sosea, jocuri cu politie care te opreste, jocuri cu politisti 3d, jocuri cu politisti gratis, jocuri cu politie, jocuri cu politie gratis, jocuri cu politai, jocuri cu police, jocuri police, jocuri cu politisti 2013, jocuri cu politia, jocuri cu militia, jocuri cu politiste, jocuri cu fete politiste, jocuri cu politisti fete, jocuri cu femei politiste, jocuri cu politisti de circulatie, fete, jocuri cu fete, jocuri cu politisti, masini, politia, jocuri cu romanii au talent, politia rutiera, jocuri cu po, romanii au talent, jocuri cu roma, politie, politisti, sport,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 22182 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Politia Rutiera, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Andreri a spus 08.11.2013

Fromos

nu dau nume a spus 08.11.2013

Cel mai naspa joc firatai drequ cu jocu vostru de doi bani de prosti ce sunteti

simona a spus 14.10.2013

nam apukt sa vad nimik k nu pot sa trec

timotei a spus 21.09.2013

uratt!!

laura a spus 23.06.2013

nu imi place

mona a spus 22.04.2013

nu imi place de fiecare data cand ma joc numai ma inervez atingi un pic gata "game ovar"

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info