BEN 10 CU MASINA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

BEN 10 CU MASINA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Publicitate

Descrierea jocului Ben 10 cu Masina:
Ben 10 cu Masina este un joc palpitant aparut in categoria masinilor numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate la volanul celor mai puternice masini. Veti avea ocazia sa conduceti multe feluri de masini, de la masini de curse, pana la masini monstru. Jocul il are in prim plan pe eroul copilariei noastre din desene animate, Ben 10 alatutri de care trebuie sa va indepliniti obiectivul. In fiecare nivel va trebui sa ajungeti la timp la linia de sosire. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece drumul este plin cu obstacole si este destul de dificil sa ajungeti la linia de sosire inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti sa ajungeti la timp sau daca va rasturnati cu masina veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 cu Masina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ben 10, jocuri curse, jocuri curse cu ben 10, jocuri cu ben ten, jocuri ben 10 road rage, jocuri cu masini 2013, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri cu masini gratis, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini monstru, jocuri curse, jocuri curse cu obsatcole, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini tari, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini pentru adulti, jocuri de condus, jocuri cu soferi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71393 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 cu Masina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marinescu stefan a spus 14.03.2014

super jalnic cel mai prost joc din toata lumea asta

paul a spus 19.02.2014

ce-l mai tare joc din lume.

sdeg a spus 15.02.2014

jalnic

ALBERTO a spus 03.02.2014

PRAF JOCUL

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info