PLANTE VS ZOMBIE 2 - JOCURI DE INDEMANARE

PLANTE VS ZOMBIE 2 - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Plante Vs Zombie 2:
Plante Vs Zombie 2 este un joc palpitant de indemanare care iti va testa agilitatea sui strategia. In acest joc va trebui sa reziatti atacurilor unor zombie si va trebuio sa va aparati cu ajutorul unor plante. Aveti grija sa colectati razele de soare deoarece cu ajutorul lor va veti putea cumpara noi plante pe care sa le plasati in teren astfel incat sa traga in zombie. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. ACest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti obiectivul. Pe masura ce avansati in nivele superioare vor veni zombii tot mai multi si mai puternici. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in top si acordati-ne un like daca v-a placut cel mai nou joc de indemanare Plante Vs Zombie 2.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Plante Vs Zombie 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri plante vs zombie, jocuri cu plante, jocuri cu zombie, jocuri cu atacuri, jocuri cu aparare, jocuri plants vs zombies 2, jocuri plants vs zombies, jocuri de indemanare noi, jocuri de indemanare pentru copii, jocuri de indemanare frumoase, jocuri de indemanare tari, jocuri de indemanare pentru aduli, jocuri de indemanare simple, jocuri de indemanare usoare, jocuri de indemanare logice,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 103548 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Plante Vs Zombie 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

cristi a spus 24.03.2018

nu imi place

srly? a spus 17.03.2018

NU POT SA MA JOC

BOGDAN a spus 27.03.2016

nu e tare de loc

alex a spus 02.01.2015

e tare

alex numi place a spus 29.06.2014

tare

alexandra a spus 19.04.2014

nu imi place

cristea marselino a spus 09.02.2014

ee tare

FWEFVWE a spus 28.01.2014

tarre

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info