IN CAUTAREA ENERGON-URILOR - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

IN CAUTAREA ENERGON-URILOR - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Descrierea jocului In Cautarea Energon-urilor:
In Cautarea Energon-urilor este un joc palpitant cu Optimus Prime, care iti va testa agilitatea si mai ales rabdarea. Scopul jocului este sa aduni toate unitatile energon din fiecare nivel fara sa mori. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si va poate da batai de cap. FOlosin mouse-ul trebuie sa va deplasati, sa treceti peste obstacole si sa va feriti de inamici. Daca intrati intr-un inamic sau cadeti intr-o capcana veti pierde o voata. Daca pierdeti toate cele 6 vieti, va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati veti intampina tot mai multe greutati si mai multi adversari. In functie de cat avansati si de cate unitati energon ati adunat veti primi un anumit punctaj. Dati ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers cu optimus prime, jocuri cu optimus prime, jocuri cu transformers energon, jocuri in cautarea energon-urilor, cartoon, jocuri cu robot, roboti, transformers, robot,

Jucat de: 33842 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre In Cautarea Energon-urilor, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionut a spus 24.03.2015

merge dar nu e tare

pop ramona paula a spus 16.08.2013

Ii tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info