IN CAUTAREA ENERGON-URILOR - JOCURI CU TRANSFORMERS

IN CAUTAREA ENERGON-URILOR - JOCURI CU TRANSFORMERS

Cele mai populare JOCURI CU TRANSFORMERS

Descrierea jocului In Cautarea Energon-urilor:
In Cautarea Energon-urilor este un joc palpitant cu Optimus Prime, care iti va testa agilitatea si mai ales rabdarea. Scopul jocului este sa aduni toate unitatile energon din fiecare nivel fara sa mori. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si va poate da batai de cap. FOlosin mouse-ul trebuie sa va deplasati, sa treceti peste obstacole si sa va feriti de inamici. Daca intrati intr-un inamic sau cadeti intr-o capcana veti pierde o voata. Daca pierdeti toate cele 6 vieti, va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati veti intampina tot mai multe greutati si mai multi adversari. In functie de cat avansati si de cate unitati energon ati adunat veti primi un anumit punctaj. Dati ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului In Cautarea Energon-urilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers cu optimus prime, jocuri cu optimus prime, jocuri cu transformers energon, jocuri in cautarea energon-urilor, cartoon, jocuri cu robot, roboti, transformers, robot,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42728 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre In Cautarea Energon-urilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

pop ramona paula a spus 16.08.2013

Ii tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info