AVIOANE DE CURSE - JOCURI CU AVIOANE

AVIOANE DE CURSE - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Avioane de Curse:
Avioane de Curse este cel mai nou joc din categoria avioanelor, care necesita multa indemanare si agilitate. In acest joc veti participa la mai multe curse cu avioane. Scopul este sa ajungeti primul la linia de sosire. Daca reusiti veti trece la nivelul urmator unde va asteapta noi provocari interesante. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Inainte ca jocul sa inceapa va trebui sa va alegeti avionul cu care veti participa la curse. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti aduna bani si va veti putea cumpara noi avioane mai rapide. Acest joc se joaca numai cu sagetile cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Avioane de Curse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri curse cu avioane, jocuri cu avioane de curse, jocuri plane race, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane 2013, jocuri cu avioane 2014, jocuri cu avioane gratis, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu piloti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 28763 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Avioane de Curse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mihz a spus 26.02.2014

merge destul de bine superr

ghiorghi a spus 27.12.2013

nu se incarca

alexia a spus 11.12.2013

o merge

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info