MOS CRACIUN CU SANIA - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN CU SANIA - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun cu Sania:
Mos Craciun cu Sania este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si perspicacitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe mosul sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel si sa adune toate cadourile de pe drum. Cu cat adunti mai multe cadouri cu atat veti primi mai multe puncte. Punctele sunt foarte importante deoarece daca adunati foarte multe ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Dati tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa desenati traseul mosului. Daca nu desenati bine acesta va cadea si veti pierde. Daca se intampla asta va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansti in nivele superioare veti da de noi provocari cu Mos Craciun.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun cu Sania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sania, jocuri cu sanii, jocuri de desenat, jocuri snowline, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 30123 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun cu Sania, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Olivia a spus 05.01.2018

Jocul este foarte frumos

Alin a spus 03.03.2014

ii tarre

sara a spus 30.01.2014

E un joc tare amuzantttt!!!

elena a spus 25.01.2014

e un joc de rahat

flutur ionut a spus 24.12.2013

Este cel mai tare joc pe care l-am jucat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info