TRANSFORMERS - PUZZLE - JOCURI CU TRANSFORMERS

TRANSFORMERS - PUZZLE - JOCURI CU TRANSFORMERS

Cele mai populare JOCURI CU TRANSFORMERS

Descrierea jocului Transformers - Puzzle:
Transformers - Puzzle este un joc cu eroii nostrii preferat Transformers, care iti testeaza capacitatea de concentrare dar mai ales rabdarea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa aranjezi toate partile unei imagini, pentru a obtine imaginea finala cu Optimus Prime. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoaece vei vedea ca nu este asa de usor cum pare si trebuie sa fi foarte atent. Din cand in cand se va incarca un semn al exclamarii, care oidata apasat iti va arata imaginea pe care trebuie sa o obtii, ca sa ai un punct de reper si sa stii ce trebuie sa faci. Jocul este contracrnometru, deci trebuie sa te grabesti, deoarece daca nu termini la timp vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. Fi atent si ai grija sa termini in 8 minute puzzle-ul. In functie de cat de repede termini vei primi un anumit punctaj. Da tot ce ai mai bun si termina repede pentru a ajunge in topul celor mai buni.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transformers - Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu puzzle, jocuri transformers puzzle, jocuri puzzle cu transformers, cartoon, jocuri puzzle, jocuri cu robot, puzzle, roboti, transformers, robot,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20283 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transformers - Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 10.06.2014

ce joc frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info