DORAEMON SI NOBITA - JOCURI CU DORAEMON

DORAEMON SI NOBITA - JOCURI CU DORAEMON

Cele mai populare JOCURI CU DORAEMON

Descrierea jocului Doraemon si Nobita:
Doraemon si Nobita este un joc palpitant de indemanare care va va testa mai ales precizia. In acest joc il aveti in prim plan pe cel mai bun prieten a lui Doraemon, Nobita alaturi de care va trebui sa dati la cos cu niste mingi din hartie. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superiaore veti da de obstacole care iti vor da batai de cap. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa selectati directia si puterea cu care veti arunca mingea din hartie. Daca nu nimeriti cosul veti continua sa aruncati de unde a ramas mingea. In functie de cat de departe sunteti de cos cand inscrieti, veti primi un anumit punctaj. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare, ati putea intra in topul celor mai buni jucatori ai jocului.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doraemon si Nobita acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu nobita, jocuri cu hartii, jocuri de dat la cos, jocuri cu doraemon, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon gratis, jocuri cu doraemon pentru copii, jocuri cu doraemon online, jocuri cu doraemon 3d, jocuri cu doraemon el gato cosmico, jocuri cu doraemon tari, jocuri cu doraemon frumoase, jocuri cu doraemon de indemanare, jocuri cu doraemon de aventura, jocuri cu doraemon de actiune,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8092 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doraemon si Nobita, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ioòoiàhiò a spus 26.04.2014

lHL;phoòolàgi

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info