OPTIMUS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

OPTIMUS PRIME IN ACTIUNE - JOCURI CU TRANSFORMERS

Cele mai populare JOCURI CU TRANSFORMERS

Descrierea jocului Optimus Prime in Actiune:
Optimus Prime in Actiune este un joc palpitant cu eroul nostru preferat Optimus Prime, care va va tine in suspans si va va testa agilitatea si capacitatea de concentrare. Scopul jocului este sa-l ajutati pe Optimus Prime sa termine cat mai repede fiecare nivel si sa adune cat mai multe unitati energon. Drumul este plin de obstacole deci trebuie sa fiti atenti cum avansati. In plus pe drum sunt plin de autoboti care vor icnerca sa va opreasca. de fiecare daca cand sunteti loviti de un adversar vi se va scadea din energie. Daca vi se termina bara rosie, care reprezinta energia veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Pe drum veti mai intalnii unitatile energon. Incercati sa adunati cat mai multe pentru a avea un scor cat mai mare. In fucntie de cate unitati energon ati adunat si cat de repede ati ajuns la linia de sosire veti primi un anumit punctaj. Daca va descurcati bine si aveti un scor bun ati putea ajunge in top.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si z pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Optimus Prime in Actiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers praim, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers unity, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers gratis, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu roboti, jocuri cu autoboti, jocuri cu decepticoni, jocuri transformers 3d, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers de actiune, jocuri cu optimus prime, jocuri cu optimus prime in actiune, cartoon, jocuri cu robot, roboti, transformers, jocuri cu poveste americana, jocuri cu klumpies, jocuri cu roli furgoneta alba, jocuri cu roli bolidul de curse, jocuri cu rosie si prietenii ei, jocuri cu povesti din folclorul maghiar, jocuri cu povestile lui tatonka, jocuri cu klumpies, jocuri cu peripetiile lui chuck si ale prietenilor sai, jocuri cu franklin si prietenii sai, jocuri cu arthur, jocuri cu jurnalul lui barbie, de actiune, poveste americana, jocuri cu franklin, poveste, robot, jocuri cu po, povesti din folclorul maghiar, arthur,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 121688 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Optimus Prime in Actiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

florin a spus 16.04.2014

tare jocul

cristitrandafir a spus 26.03.2014

e super jocul dar ar fi fost si mai si daca erau mai multe nivee si personaje da e grozav

mitaa a spus 09.02.2014

am castigat !!! ;)

paul a spus 26.10.2013

e superrrrrrrrrrr

paul a spus 26.10.2013

e superrrrrrrrrrr jocul

nu conteaza a spus 30.08.2013

si ma adaugati jocuri si cu restul de masini tranformas ati nteres cu megatron si cu alti

nu conteaza a spus 30.08.2013

dece nu adaugati un joc ca in filmul transformas 2 al fi tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info