DINOZAURI SI METEORITI - JOCURI CU DINOZAURI

DINOZAURI SI METEORITI - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Dinozauri si Meteoriti:
Dinozauri si meteoriti este un joc palpitant care iti testeaza agilitatea si capacitatea de ati crea o strategie cat mai buna intr-o lupta. Scopul jocului este sa distrugi cat mai multi meteoriti, inainte ca acestia sa distruga pamantul. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare, vor fi din ce in ce mai multi meteoriti care va vor da batai de cap. La inceputul jocului aveti doar doi dinozauri normali, care pot trage cu gloante, dar pe masura ce avansati in nivele supeiroare veti rpimi noi dinozauri mai puternici cu arme mai performante, care va vor ajuta in distrugerea meteoritilor. Folosind mouse-ul trebuie sa puneti tinta pe meteoriti si sa-i distrugeti. Cu fiecare meteorit distrus veti primi un anumit punctaj. Datit tot ce aveti mai bun si terminati tot jocul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dinozauri si Meteoriti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dinozauri si meteoriti, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu meteoriti, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, dinozauri, impuscaturi, dino, in 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47790 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dinozauri si Meteoriti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreix a spus 08.03.2016

nu imi place!!!

ionela a spus 09.04.2014

cum se face ca sa joc jocul

ghftgh a spus 09.04.2014

cum se deschide jocul

ionela a spus 09.04.2014

da e foarte super jocul

ionut a spus 02.04.2014

e tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info