DINOZAURI SI METEORITI - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

DINOZAURI SI METEORITI - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Descrierea jocului Dinozauri si Meteoriti:
Dinozauri si meteoriti este un joc palpitant care iti testeaza agilitatea si capacitatea de ati crea o strategie cat mai buna intr-o lupta. Scopul jocului este sa distrugi cat mai multi meteoriti, inainte ca acestia sa distruga pamantul. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare, vor fi din ce in ce mai multi meteoriti care va vor da batai de cap. La inceputul jocului aveti doar doi dinozauri normali, care pot trage cu gloante, dar pe masura ce avansati in nivele supeiroare veti rpimi noi dinozauri mai puternici cu arme mai performante, care va vor ajuta in distrugerea meteoritilor. Folosind mouse-ul trebuie sa puneti tinta pe meteoriti si sa-i distrugeti. Cu fiecare meteorit distrus veti primi un anumit punctaj. Datit tot ce aveti mai bun si terminati tot jocul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dinozauri si meteoriti, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu meteoriti, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, dinozauri, impuscaturi, dino, in 2,

Jucat de: 41255 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dinozauri si Meteoriti, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionela a spus 09.04.2014

cum se face ca sa joc jocul

ghftgh a spus 09.04.2014

cum se deschide jocul

ionela a spus 09.04.2014

da e foarte super jocul

ionut a spus 02.04.2014

e tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info