jocuri-friv.ro

DINOZAURI ZBURATORI - JOCURI CU DINOZAURI

Publicitate

Pou AdventuresBaga Portocala in CosLiv si Maddie DiferenteMaestrul Strop de Memorie Masina Extraterestrilor 3DPou

Publicitate

DINOZAURI ZBURATORI - JOCURI CU DINOZAURI

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Dinozauri Zburatori:
Dinozauri Zburatori este un joc palpitant in care trebuie sa o ajutati pe o mama dinozaur sa-si recupereze ouale furate de un vultur. Jocul este impartit in mai multe nivele, fiecare nivel avand un anumit obiectiv. Obiectivele constau in numarul de oua pe care trebuie sa le adunati. Este o treaba destul de grea deoarece trebuie sa adunati ouale, dar sa fiti foarte atenti la obstacolele din drum. Daca va loviti de vreun obstacol veti pierde energie si viteza. Daca vi se termina energia inainte de indeplinirea obiectivului veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Pe drum veti mai itnalnii si energie si bonusuri pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multe puncte. Pe masura ce avansati numarul de oua pe care trebuie sa-l adunati va creste si odata cu el si traseele vor fi tot mai dificile.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dinozauri Zburatori, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

VIOLETTA a spus 14.04.2014

NU SE INCARCA

cacat a spus 08.04.2014

de copi mici

denis a spus 01.02.2014

nnnnuu e tare

catalin a spus 28.12.2013

este super tare

dima anastasia a spus 15.12.2013

nu imi lace genul de joc din pacate.Da multor altor oameni sigur le place.

isabella a spus 28.11.2013

e tare jocul dar prea multe capcane............

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info