DINOZAURI ZBURATORI - JOCURI CU DINOZAURI

DINOZAURI ZBURATORI - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Dinozauri Zburatori:
Dinozauri Zburatori este un joc palpitant in care trebuie sa o ajutati pe o mama dinozaur sa-si recupereze ouale furate de un vultur. Jocul este impartit in mai multe nivele, fiecare nivel avand un anumit obiectiv. Obiectivele constau in numarul de oua pe care trebuie sa le adunati. Este o treaba destul de grea deoarece trebuie sa adunati ouale, dar sa fiti foarte atenti la obstacolele din drum. Daca va loviti de vreun obstacol veti pierde energie si viteza. Daca vi se termina energia inainte de indeplinirea obiectivului veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Pe drum veti mai itnalnii si energie si bonusuri pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multe puncte. Pe masura ce avansati numarul de oua pe care trebuie sa-l adunati va creste si odata cu el si traseele vor fi tot mai dificile.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dinozauri Zburatori acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dragoni, jocuri cu pui de dinozauri, jocuri de aventura cu dinozauri, jocuri cu oua de dinozaur, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, jocuri de aventura, dinozauri, dino, in 2, dragoni, jocuri cu oua,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 37893 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dinozauri Zburatori, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

VIOLETTA a spus 14.04.2014

NU SE INCARCA

denis a spus 01.02.2014

nnnnuu e tare

catalin a spus 28.12.2013

este super tare

dima anastasia a spus 15.12.2013

nu imi lace genul de joc din pacate.Da multor altor oameni sigur le place.

isabella a spus 28.11.2013

e tare jocul dar prea multe capcane............

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info