MISIUNEA MOSULUI - JOCURI CU MOS CRACIUN

MISIUNEA MOSULUI - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Misiunea Mosului:
Misiunea Mosului este un joc palpitant de interactiune care iti va testa indemanarea si spiritul de observatie. De asemenea este cel mai nou joc din categoria mouslui aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti obiectivul. Scopul acestui joc este sa il ajutati pe Mos Craciun sa isi indeplineasca misiunile din fiecare nivel. Cu mouse-ul va trebui sa interactionati cu lucrurile si cu persoanele din jur astfel incat sa va indepliniti sarcinile pe rand pana rezolvati misiunea. Incercati sa colectati obiectele care v-ar putea ajuta si combinatile pentru a fi folositoare. Dati tot ce aveti mai bun pentru a-l ajuta pe mosul in misiune.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Misiunea Mosului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de interactiune, jocurisanta claus saw game, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38202 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Misiunea Mosului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

miruna a spus 04.02.2016

cum trec de samara?

Diana a spus 29.01.2016

e mmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bianca Maria a spus 19.12.2015

nu reusesc sa trec de un nivel va rog sa ma ajutati

bianca a spus 23.11.2015

este foarte frum si misto

stefan a spus 24.08.2015

urat

Alexia a spus 12.12.2014

Naspa :p

mada a spus 02.03.2014

naspa tare

luiza a spus 26.02.2014

cel mai urat joc jucat pana acum:(

bogdan a spus 09.02.2014

e cel mai prost joc pecare lam jucat

mirela a spus 04.02.2014

naspa,jalnic urat,nasol

raul a spus 01.02.2014

naspet

maria a spus 02.01.2014

nasol,urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info