EVADAREA MOSULUI - JOCURI CU MOS CRACIUN

EVADAREA MOSULUI - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Evadarea Mosului:
Acesta este cel mai nou joc de interactiune aparut in categoria mouslui, numai aici pe site-ul nostru www.jocurio-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si mai ales spirit de obervatie. Jocul este cronometrat deci incercati sa va indepliniti obiectivul cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. In acest joc va trebui sa te folosesti numai de mouse pentru a va indeplini obictivul. Cu mnouse-ul va trebui sa interactionezi cu lucrurile din jur, sa cauti indicii si sa il ajuti pe Mos Craciun. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Evadarea Mosului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu evadari, jocuri de interactiune, jocuri cu cadouri, jocuri cu sania mosului, jocuri santa christmas gifts escape, jocuri de craciun, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26114 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Evadarea Mosului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

asan seila a spus 07.03.2016

e cam prost e fffffffffffffffoarte prost iidau nota 4 mai are ce va ce imi place este ca e gras

ulilk6iiuiluii a spus 20.02.2014

8lilyuilui

vlad a spus 20.02.2014

fain jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info