JURASSIC PARK - JOCURI CU DINOZAURI

JURASSIC PARK - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Jurassic Park:
Jurassic Park este un joc palpitant in care trebuie sa va indepliniti misiunile si sa infruntati dinozaurii feroce intalniti in drum. Fiecare nivel are un anumit obiectiv, care consta in numarul de dinozauri pe care trebuie sa ii omorati. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa treceti de multe obstacole. In primul rand drumul este foarte intortocheat si plin de damburi, deci aveti grija, deoarece daca mergeti prea repede riscati sa va rasturanti si sa incepeti de la inceput. In al doilea rand pe drum veti intlanii niste dinozauri feroce care vor incerca sa va opreasca. Folosind mouse-ul trebuie sa-i impuscati. Daca reusiti sa omorati un dinozaur, veti primi puncte in plus. In functie de cati dinozauri ati omorat vi se va face un scor la finalul nivelului. Pe masura ce avansati in nivele superioare va asteapta noi provocari si noi obiective.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jurassic Park acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dinozauri trex, jocuri cu t-rex, jocuri cu dinozaurul rex, jocuri cu jurassic park, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, dinozauri, dino, in 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72679 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jurassic Park, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

catalina a spus 15.03.2016

este cel mai tare joc din lume dar se incarca greu

lucia a spus 18.02.2015

deste cel mai frumos joc

ana a spus 17.06.2014

este cel mai tare joc din lume

Ana a spus 30.05.2014

JOCUL ASTA ESTE NASPA.

alex a spus 22.04.2014

ba ta e super

dan a spus 06.02.2014

naspa nu este frumos

claudiu a spus 12.01.2014

frumos

stefan a spus 03.01.2014

fain imi place

stefania a spus 29.12.2013

acest joc este foarte tare si marfa

ANTONIO a spus 05.09.2013

JOCU E FORTE NASPA

marius a spus 03.05.2013

misto

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info