MOS CRACIUN FACE CURATENIE - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN FACE CURATENIE - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun Face Curatenie:
Mos Craciun Face Curatenie este unul din cele mai noi jocuri din categoria mosului, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Acest joc a aprut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mos Craciun sa faca curat in camera cu Hello Kitty. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa interactionati cu lucrurile din jur pentru a face curat. Va trebui sa curatati mizeria si sa puneti toate lucrurile la locul lor. Dati tot ce aveti mai bun pentru a face curat in camera inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca va placut jocul nostru Mos Craciun Face Curatenie.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun Face Curatenie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de facut curat, jocuri curata camera, jocuri cu camere, jocuri santas hello kitty room cleaning, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii, jocuri cu hello kitty,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47967 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun Face Curatenie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alisia a spus 05.02.2016

e foarte frumos

hagi a spus 17.03.2014

urat rau

flori a spus 20.01.2014

Jocul mi s-a parut frumos,dar a fost foarte greu.

Nico a spus 30.12.2013

lalalalalalalalalalallalla

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info