DINOZAURI ROBOTI - JOCURI CU DINOZAURI

DINOZAURI ROBOTI - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Dinozauri Roboti:
Dinozauri-Roboti este un joc de actiune palpitant in care sunteti cu un vanator de dinozauri, care trebuie sa infrunte o armata de roboti de unul singur. Scopul jocului este sa ajungeti cu bine la sfarsitul fiecarui nivel si sa adunati cat mai multe puncte. Punctele le veti primi in functie de cati dinozauri roboti ati distrus. Aveti grija la bara din partea de sus a ecranului, deoarece va scadea de fiecare data cand sunteti lovit de un dinozaur. Daca acea bara se termina veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Daca veti pierde toate cele 3 vieti, va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Pe masura ce avansati veti intampina tot mai multe dificultati si adversari tot mai puternici. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru cu dinozauri roboti si astept comentarile voastre despre joc.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si click pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dinozauri Roboti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu dinozauri roboti, jocuri cu roboti dinozauri, jocuri cu roboti, dinozauri, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, jocuri cu robot, roboti, dino, in 2, de actiune, robot,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 44544 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dinozauri Roboti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dinozauri Roboti!

Made by www.firstpixel.info