MANAGERUL DE HOTEL - JOCURI CU HOTELURI

Publicitate

MANAGERUL DE HOTEL - JOCURI CU HOTELURI

Cele mai populare JOCURI CU HOTELURI

Publicitate

Descrierea jocului Managerul de Hotel:
Managerul de Hotel este un joc palpitant din categoria hotelurilor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa aveti grija de un hotel si de clientii acestuia. Scopul jocului este sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. In fiecare nivel va trebui sa adunati o anumita suma de bani pentru a trece mai departe. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare si spirit de observatie. Aveti grija sa nu ii faceti pe clienti sa astepte deoarece veti pierde puncte. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa va indepliniti toate sarcinile.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Managerul de Hotel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri hotel manager, jocuri cu clineti, jocuri de servit clienti, jocuri cu bani, jocuri cu hoteluri, jocuri cu hoteluri noi, jocuri cu hoteluri gratis, jocuri cu hoteluri 3d, jocuri cu hoteluri online, jocuri cu hoteluri pentru copii, jocuri cu hoteluri 2014, jocuri cu hoteluri de 5 stele, jocuri cu hoteluri de lux, jocuri cu hoteluri si magazine, jocuri cu manageri de hoteluri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10185 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Managerul de Hotel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nikoleta` a spus 25.02.2015

ce interesant doar ca cam te plictsestti foarte repede

lorena a spus 20.03.2014

cred ca va fi frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info