ZUMA WRONG BLOCK - JOCURI ZUMA

Publicitate

ZUMA WRONG BLOCK - JOCURI ZUMA

Publicitate

Descrierea jocului Zuma Wrong Block:
Wrong Block este unul dintre frumusetea jocurilor zuma online pe care ti le recomandam cu toata caldura, alaturi de care speram ca vei reusi sa iti pui mintea la contributie si vei reusi sa castigi din ce in ce mai multe misiuni in noul joc de copii si de ce nu o activitate din ce in ce mai buna astfel incat sa obti punctajul maxim la fiecare misiune si nivel de dificultate pe care il avem in noul joc de copii. Cu mare grija si atentie te invitam sa elimini cubul care consideri ca este pus gresi astfel incat sa existe cel putin 3 elemente asemanatoare, identice pe linie si in acest fel sa le distrugi, sa le elimini ajungand sa castigi din ce in ce mai multe misiuni in super jocul zuma blocks.

Instructiuni: foloseste mouse-ul pentru a elimina elementele necorespunzatoare din jocul Wrong Block gratis.

Cuvinte cheie: jocuri zuma cu elemente, jocuri zuma noi, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu cuburi, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma vechi, jocuri zuma avansati, jocuri zuma grele, jocuri zuma usoare, jocuri zuma simple, jocuri zuma pentru copii, jocuri zuma pentru adulti, jocuri cu elemente, jocuri cu curent, jocuri cu electricitate,

Jucat de: 8118 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zuma Wrong Block, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zuma Wrong Block!

Made by www.firstpixel.info