HOTELUL DE PE APA - JOCURI CU HOTELURI

HOTELUL DE PE APA - JOCURI CU HOTELURI

Cele mai populare JOCURI CU HOTELURI

Descrierea jocului Hotelul de pe Apa:
Hotelul de pe Apa este un joc palpitant de indemanare aparut in categoria jocurilor cu hoteluri, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si aglitatea deoarece va trebui sa aveti grija de oaspetii unui hotel. Hotelul este mai deosebit deoarece este amplasat pe apa. Acest lucru il face mai special si foarte atractiv pentru clienti. Scopul jocului este sa aveti grija de clineti pentru a aduna io anumita suma de bani in fiecare nivel. Daca nu adunati banii necesari veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Fiecare nivel este crontracronometru si trebui sa dunati banii inainte ca timpul sa se termine. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru de indemanare Hotelul de pe Apa.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hotelul de pe Apa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hoteluri pe apa, jocuri boat house hotel, jocuri cu servit, jocuri de servit, jocuri cu clienti, jocuri cu hoteluri, jocuri cu hoteluri noi, jocuri cu hoteluri gratis, jocuri cu hoteluri 3d, jocuri cu hoteluri online, jocuri cu hoteluri pentru copii, jocuri cu hoteluri 2014, jocuri cu hoteluri de 5 stele, jocuri cu hoteluri de lux, jocuri cu hoteluri si magazine, jocuri cu manageri de hoteluri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8507 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hotelul de pe Apa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hotelul de pe Apa!

Made by www.firstpixel.info