CURSE CU MASINI LEGO - JOCURI LEGO

Publicitate

CURSE CU MASINI LEGO - JOCURI LEGO

Cele mai populare JOCURI LEGO

Publicitate

Descrierea jocului Curse cu Masini Lego:
Curse cu Masini Lego este cle mai nou joc din categoria jocurilor lego aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In aceste jocuri veti avea ocazia sa participati la niste curse palpitante cu masinutele lego in care va trebui sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel si sa adunati cat mai multe puncte. Veti primi puncte in functie de timpul pe care il faceti pana la linia de sosire si in functie de cate bonusuri colectati de pe drum. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de spirit de observati deoarece drumul este plin de obstacole si daca nu esti atent vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si space pentru nitro
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Masini Lego acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu intreceri, jocuri legends of chima, jocuri cu masinui de curse, jocuri cu masini lego, jocuri lego city, jocuri lego city 3d, jocuri lego city noi, jocuri lego city 2013, jocuri lego city de construit, lego games, jocuri lego chima, jocuri lego dino, jocuri lego hero factory, jocuri lego hero factory 2, jocuri lego hero factory evadarea, jocuri lego hero factory breakout, jocuri lego hero factory 3d, jocuri lego siti, jocuri lego siti gratis, jocuri lego de fete, jocuri lego de baieti, jocuri lego friends, jocuri lego in 2, jocuri lego in romana, jocuri lego eroi, jocuri lego wrestling, jocuri lego vechi, jocuri lego marvel, jocuri lego 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 95529 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Masini Lego, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

daniel a spus 18.06.2014

e cel mai tare joc si cine nu ii plac jocurile friv sunt niste pampalai

kraft a spus 01.04.2014

este cel mai frumos joc !

gigi a spus 26.01.2014

FAIM!!!

mihai armando andrei a spus 26.01.2014

este cel mai tare joc

mihai armando andrei a spus 26.01.2014

este cel mai tare joc din luma

alionajentimir a spus 16.01.2014

e foarte tare si interesant

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info