MASINI DE URGENTA - JOCURI CU MASINI

MASINI DE URGENTA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masini de Urgenta:
Masini de Urgenta este unul din cele mai palpitant jocuri de curse cu masini care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa ajungeti primul la linia de sosire pentru a trece la nivelul urmator. In fiecare nivel veti concura cu inca o masina. Nu o subestimati deoarece este destul de puternica si trebuie sa fiti foarte agili ca sa o depasiti. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a conduce masinile si de z pentru a folosi nitro daca aveti nevoie de mai multa viteza. Aveti grija deoarece nu aveti nitro nelimitat. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru. Incercati sa adunati cat mai multi bani de pe drum deoarece va veti putea cumpara noi masini mai puternice si mai rapide. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor incurca.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masini de Urgenta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de urgenta, jocuri cu masini de salvare, jocuri cu masini de politie, jocuri cu politisti, jocuri cu salvari, jocuri cu ambulante, jocuri emergency racing, jocuri cu masini 2013, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri cu masini gratis, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini monstru, jocuri curse, jocuri curse cu obsatcole, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini tari, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini pentru adulti, jocuri de condus, jocuri cu soferi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 87931 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masini de Urgenta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

francesca a spus 17.06.2014

afost greu sa incarcat

marius a spus 16.06.2014

este fain

alexandra a spus 17.04.2014

este foarte tare jocul dar si putin plictisitor

mario a spus 15.03.2014

tare de parca joaca un copil de 12 ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,?????????????????????????????????????????????????????????????

gorge a spus 15.03.2014

am terminat toate nivelele in 3 minute

Robert a spus 02.02.2014

e naspa

denisasa a spus 01.02.2014

nu se incarca

larisa a spus 26.01.2014

este naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info