CAMIONUL DE CIMENT - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Ciment:
Camionul de Ciment este un joc palpitant cu camioane aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Camioanele din acest joc sunt folosite pentru transportarea cimentului la diferitele cladiri aflate in santier din oras. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate deoarece va trebui conduceti camioanele de ciment pana la locul de parcare indicat pe harta. Harta va fi in partea stanga a ecranului. Va trebui sa urmati sagetile pana ajungeti cu camionul la locul marcat de parcare. Daca nu ajungeti la timp veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput, deoarece jocul este contracronometru si aveti la dispozitie numai cateva minute sa va indepliniti obiectivul. Aveti grija sa nu intrati in obstacole deoarece veti pierde din viata. Daca vi se termina viata va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Ciment acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de ciment, jocuri cu camioane de constructii, jocuri cement truck parking, jocuri de parcat, jocuri cu parcari, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 77473 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Ciment, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alessio a spus 24.11.2015

foarte foarte frumos

...... a spus 17.04.2014

ce calculatoare aveti ma asa de greu vi se incarca

alex a spus 21.02.2014

alin esti un prost

ionutBP a spus 08.02.2014

nfghtrssghsrhrfhsukujxcvfsetgerhgfnh

gheorghe a spus 08.02.2014

ce pl mea

emy a spus 08.02.2014

naspa

Iuliana a spus 04.02.2014

se-n carca greeeeeuuuuu

claudiu a spus 01.02.2014

mie imi place

Marius a spus 19.01.2014

nu se mai incarca niciodata jocu asta prost

DRAGOS a spus 18.01.2014

se incarcA GREU

andrei a spus 17.01.2014

ie fain jocu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info