TALKING FRIENDS MEMORIE - JOCURI TALKING FRIENDS

TALKING FRIENDS MEMORIE - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Talking Friends Memorie:
Talking Friends Memorie este cel mai nou joc de indemanare aparut in aceasta categorie jocurilor cu Talking Friends, numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul. In acest joc va trebui sa gasiti perechile de carti identice. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si ai nevoie de multa indemanare. Cartile au imprimate pe ele niste imagini cu eroii nostrii din Talking Friends. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe doua carti consecutiv. Daca nu gasiti perechi cartile se vor intoarce in poziti initiala, cu fata in partea de jos. Daca adunati multe puncte ai putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa adunati puncte va trebui sa gasiti cat mai repede toate perechile deoarece jocul este cronometrat. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Talking Friends Memorie.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Talking Friends Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri de indemanare cu talking friends, jocuri cu carti, jocuri potrivetse imaginile, jocuri gaseste perechile, jocuri cu talking frieds noi, jocuri cu talking frieds gratis, jocuri cu talking frieds online, jocuri cu talking frieds pentru copii, jocuri cu talking frieds de indemanare, jocuri cu talking frieds 2014, jocuri jocuri talking frieds memory,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51754 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Talking Friends Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Furdui Nicu a spus 01.04.2018

Nu e fain

Lavinia a spus 02.03.2014

naspa

stefi , violetta a spus 20.01.2014

imi place jocul super joc

petro a spus 19.01.2014

nu e fain

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info