PILOTUL - JOCURI CU AVIOANE

PILOTUL - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Pilotul:
Pilotul este cel mai nou joc aparut pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro, numai aici in categoria avioanelor. In acest joc veti invata pas cu pas cum sa fiti pilot de avion. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece trebuie sa fi foarte atent si sa iti indeplinesti sarcinile din fiecare nivel. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate. Dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini cat mai repede obiectivele deoarece veti primi mai multe puncte deoarece jocul este cronometrat. Daca adunati multe puncte ati putea avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca cu sagetile cu ajutroul carora trebuie sa pilotati avionul. Cu tasta z va trebui sa puneti frana iar cu tasta q va trebui sa accelerati.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru a piltota, q pentru a accelera si z pentru a frana
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pilotul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri real pilot trainer, jocuri cu piloti, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane gratis, jocuri cu avioane pentru copii, jocuri cu avioane online, jocuri cu avioane 2014, jocuri cu avioane de pilotat, jocuri cu avioane de armata, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane militare, jocuri cu avioane mari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32804 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pilotul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ilie a spus 22.04.2014

imi place sa ma joc ce vreau

iulian a spus 22.04.2014

vreau sa ma joc ce vreau

bogdan a spus 27.03.2014

eu am unity player si ma pot juca ce vreau

hhhhhhh a spus 08.02.2014

uy

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info