PANZA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

PANZA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Panza lui Spiderman:
Panza lui Spiderman este un joc palpitant de indemanare care iti va testa agilitatea si precizia. Acesta este cel mai nou joc aparut in categoria jocurilor cu omul paianjen numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru din desene animate, Spiderman alaturi de care trebuie sa impuscati cat mai multi roboti cu panaza de paianjen. Desi pare simplu nu trebuie sa te grabesti sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fi foarte atent. Veti avea la dispozitie cateva secunde pentru a distruge cat mai multi roboti. In functie de cat de multi distrugeti veti primi un anumit punctaj. Daca va desucrcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc. Dati tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Panza lui Spiderman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri amazing spiderman blast, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 84842 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Panza lui Spiderman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

rares a spus 17.06.2014

nu faci nimic

denis a spus 10.04.2014

naspa

dani a spus 26.02.2014

naspa

spider man a spus 15.02.2014

naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info