REGATUL DE GHEATA DE MEMORIE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Publicitate

REGATUL DE GHEATA DE MEMORIE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Publicitate

Descrierea jocului Regatul de Gheata de Memorie:
Regatul de Gheata de Memorie este cel mai nou joc aparut in categoria disneyului numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea de gasit toate perechile de carti identice. Cartile vor avea imprimate pe ele imagini frumoase cu eroii nostrii de la disney channel, din regatul de gheata. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si ai nevoie de multa indemanare. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe doua carti consecutiv. Jocul e cronometrat deci incearca sa gasesti perechile cat mai repede deoarecec veti primi mai multe puncte si ai putea avea sansa sa intri in topul celor mai buni jucatori.Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Regatul de Gheata de Memorie.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Regatul de Gheata de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu regatul de gheata, jocuri frozen, jocuri de memorie, jocuri de indemanare disney, jocuri disney channel, jocuri disney, jocuri disney noi, jocuri disney 203, jocuri disney 2014, jocuri disney gratis, jocuri disney gratuite, jocuri disney 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 21150 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Regatul de Gheata de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Regatul de Gheata de Memorie!

Made by www.firstpixel.info